Jatkosota 2011 tulokset ja kuvat

Jatkosota 2011, 5.3.2011

Ilta alkoi yllättävissä merkeissä Valentinen ilmoittaessa, ettei hän ole saanut lääkäriltään lupaa painia taannoisen rintalihasleikkauksensa jälkeen. Tästä Johnny McMetal ei pitänyt ja homma meni käsirysyksi miesten välillä.

1. Kristian Kurki vs. Jäämies Järvinen (ratkaisematon tuplauloslaskulla ajassa 08:43:21)

Kurjen ja Jäämiehen ottelu päättyi uloslaskuun miesten tunteiden kuohutessa niin, että ottelu muuttui nyrkkitappeluksi kehän ulkopuolella. Lopulta FCF:n henkilöstön ja muiden painijoiden oli eroitettava miehet toisistaan.

2. Miss Mina vs. Jenny Sjödin (voittaja luovutuksella ajassa 06:24:01)

Naisten pohjoismaiden mestaruusturnauksen ensimmäinen erä käytiin Norjan ja Ruotsin välillä Jenny Sjödinin napatessa voiton Miss Minasta.

3. El Excentrico & Oselotti vs. The Blondies (voittajat selätyksellä ajassa 13:41:61)

El Excentrico ja Oselotti osoittautuivat nopeutensa ja viekkautensa voimin kovemmaksi vastustajaksi kuin The Blondies kenties osasi odottaa, mutta lopulta Jean Sensation onnistui selättämään Oselotin.

4. Swedish Tigress vs. Aurora (Voittaja selätyksellä ajassa 05:43:18)

Suomen edustaja Aurora selvitti tiensä finaaliin selättämällä The Swedish Tigressin. Kyseenalainen voitto saavutettiin ottamalla köysistä lisätukea, mutta tuomari ei sitä huomannut ja julisti Auroran voittajaksi.

5. Dr. No vs. Stark Adder (Voittaja selätyksellä ajassa 05:55:17)

Mystinen Dr. No osoittautui vaaralliseksi vastustajaksi, mutta kokemuksen turvin Stark Adder vei voiton tohtorista.

6. Johnny McMetal & Hector Le Chef vs. Jessica Love & Kagemanguro (voittajat selätyksellä ajassa 09:30:34)

Hector Le Chef tuurasi joukkueottelussa Valentinea. McMetalin ja Le Chefin yhteistyö osoittautui murskaavaksi, mutta lopulta Love & Guro julistettiin voittajiksi Valentinen sekaannuttua otteluun viime hetkillä. Johnny McMetalin ja Valentinen välit ovat vähintäänkin räjähdysalttiit Jatkosodan jäljiltä!

7. Jenny Sjödin vs. Aurora (Voittaja selätyksellä ajassa 10:58:86)

Aurora julistettiin historian ensimmäiseksi pohjoismaiseksi naistenmestariksi tiukan Ruotsi - Suomi ottelun jälkeen, jossa yleisö hieman yllättäen oli Jenny Sjödinin puolella. Ilman apuja voitto ei Auroralle kuitenkaan tullut Miss Minan sekaannuttua otteluun.

8. Last Man Standing: Ibo Ten vs. Häijy Heimo Ukonselkä (voittaja ajassa 13:58:29)

Ukonselän ja Ibo Tenin vihanpito laskettiin viimein haudan lepoon hurjan Last Man Standing -ottelun jälkeen. Ibo Tenin strategiana oli hyökätä Ukonselän jo Talvisodassa vahingoittuneen jalan kimppuun, mutta lopulta Ukonselkä oli viimeinen mies jaloillaan tuomarin laskiessa Ibo Tenin ulos.

 

Kuvat Mika KallasmaaLuotu: 09.02.2011

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva


<< Takaisin